Lista Srpska i reagon: Pse ushtarët e Shqipërisë është Veri, hiqni menjëher ose..

Lajme

Lista Srpska i reagon: Pse ushtarët e Shqipërisë është Veri, hiqni menjëher ose.

Lista Serbe e ka pyetur KFOR-in se pse ushtarët e Shqipërisë gjendën në veri të Mitrovicës, kur ata nuk janë pjesë e misionit të KFOR-it.

“Grafite me lavdërime, Shqipëria e Madhe, ecja e anëtareve të ushtarëve të Shqipërisë në qendër të Mitrovicës kanë shkaktuar shqetësim, sidomos pas deklaratave të Ambasadës Britanike.”, thuhej në reagimin e Listës Serbe.Ja dhe pamet nvazhdym shtpnper ti par ato .

Gjatë ditës së sotme, mediat serbe dramatizuan disa grafite në urën e Ibrit, ku ishte shkruar UÇK. Po ashtu paraqitja e ushtarëve të Shqipërisë u quajt provokim.

Të kujtojmë që në mediat serbe javën e kaluar u shpërnda një lajm kinse Ambasada Britanike i ka thënë qytetarëve të saj që vijnë në Kosovë të kenë kujdes dhe të mos shkojnë në veri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *