Me pasurin marramendëse Burdushi ka blerë toka ne te gjithë Kosovën, por do te çmendeni se cili biznes tjetër është i ti

Lajme

Pasuria e Hysri Peçanit – “Burdushit” nuk fillon e as nuk përfundon me pronat në Prizren. Ai, me punën e tij, si mjek popullor ka arritur të blejë tokë edhe në “zemër” të Pejës. Gjykata e Prizrenit ka sekuestruar tri parcela të tokës në Prizren dhe një në Pejë.

Përveç tokës, atij i janë sekuestruar edhe dy lokale në Prizren.

Pasuria e sekuestruar kap shumën 2 milion e 600 mijë euro, poshtë dhe lexo me tepër.

Zëdhënësja e Gjykatës së Prizrenit, Afërdita Kicaj ka treguar se Hysri Peçanit, i njohur si “Burdushi” i janë ndaluar asetet e dyshuara se janë fituar kundërligjshëm.

Ajo tregon se cila pasuri i është konfiskuar “Burdushit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *