Me ta kput shpirtin: Ky është 11 vjeçari nderroi jete në këtë qytet të Kosovës

Lajme

Në aksi, denti e mbrëmshëm në Pejë, pa shenja jete kishte mbetur Adrian Kushtova. dekjen e 11 vjeçarit e kishte konstatuar mjeku në spitalin rajonal të Pejës.

 

Kujtojmë se aksi,  dent ka ndodhr mbrëmë rreth orës 23:21 minuta.

 

Policia ka dhënë detaje duke sqaruar se rast ka qenë vetë aksi, dent, meqë vetura nuk i ishte përshtatur kushteve rrugore, Per me teper binduni vet duke shtpur mbi rella men me poshte dhe shiko vide,on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *