MËNYRA E SHQIPTARËVE PËR TË EMIGRUAR JASHTË VENDIT

Lajme

Por sot kjo traditë është zbehur dhe është zëvendësuar me një formë moderne. Veç faqeve online, janë krijuar edhe agjenci që bëjnë rolin e “shkuesit” të dikurshëm që prezanton të rinjtë, që kanë të përbashkta dhe mund të jenë një çift në të ardhmen.

Sipas agjencive martesore që funksionojnë në Shqipëri, më së shumti aplikojnë femrat mbi 30-vjeç, ndërsa periudha me fluksin më të madh të aplikantëve është kur emigrantët rikthehen në vend.

Margarita Kola, drejtuese e një prej agjencive në një intervistë për Report Tv tregon se vihet re edhe një fenomen, që femrat mbi 30 vjeç kërkojnë lidhje me të huaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *