Merkel: I dua të gjithë Shqiptarët, sepse..

Lajme

Merkel: I dua të gjithë Shqiptarët, sepse janë shumë të sjellshëm. E vërtetojnë këta që jetojnë në Gjermani

 

Zonja e parë e Gjermanisë flet për shqipëtarët, ku thotë që i dua të gjithë shqipëtarët, sepse janë të sjellshëm. E vërtetojnë këta që jetojnë në Gjermani. ja dhe v!,deo nvazhdym.

Të gjithë e dimë se zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, e don vetëm drejtësinë dhe punën korrekte që bëjnë njerëzit. E kemi parë shumë shpesh duke i dal në krahë shqipëtarëve, por tani ka lavdata,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *