Mësohet se sa do të paguhet avokati britanik i Sami Lushtakut

Lajme

Ai ka kërkuar nga ekipi kosovar që të paguhet 2 mijë e 200 euro për një ditë, duke shtuar këtu edhe biletën e udhëtimit.Goeffrey Nice, pranë tribunalit të Hagës thoshte se ka prova të forta që dëshmojnë krimet që kishte kryet ai që njihej si kasapi i Ballkanit.

 

Por, Millosheviq nuk u dënua kurrë pasi që ai vdiq në qendrën e ndalimit në Sheveningen të Holandës.Goeffrey Nice, është angazhuar nga Sami Lushtaku që kishte luftuar kundër regjimit të Millosheviqit.Ai do të përfaqësojë mbrojtjen e ish komandantit të Zonës së Drenicës, pranë Dhomave të Specializuara në Hagë.Geoffrey Nice tash e tutje do të jetë në ekipin kosovarë dhe jo vetëm në mbrojtjen e Lushtakut.Këtë e ka konfirmuar edhe Driton Laçji që drejton zyrën e të akuzuarve potencial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *