Ministrja Kosovare Jep Lajmin E Keq Për Liberalizimin E Vizave

Lajme

Kështu ka puhuar Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha,duke konfirmuar se rruga drejt liberalizimit të vizave me Bashkimin Evropian është vështirësuar shkaku i zgjedhjeve për Parlamentin Evropian, që do të mbahen në maj të këtij viti. Ndërsa deputetët e opozitës thonë se heqja e vizave s’do të ndodhë as këtë vit.

Bashkimi Evropian po ua shuan shpresat kosovarëve për heqje sa më të shpejtë të vizave, pasi nga shtatori i vitit të kaluar nuk ka kurrfarë lëvizje pozitive drejt liberalizimit.

Madje, rruga drejt liberalizimit vetëm sa u vështirësua në prag të zgjedhjeve për Parlamentin Evropian, të cilat do të mbahen në maj të këtij viti.

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka pranuar për gazetën “Zëri” se rruga e Kosovës drejt liberalizimit është vështirësuar.Ja Dhe V:!deo nvazhdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *