Miratohen Rregullat E Reja Për Patentë Shofer, Ja Çfarë Duhet Te Bëni

Lajme

Në momentin e parë që do t’ju duhet të rinovoni patentën tuaj, ajo do të ketë disa ndryshime. Kjo vjen si një nga kushtet e Brukselit për të qenë në koherencë me standardet e Bashkimit Europian.
Materiali i kartës do të jetë polikarbonat, jo më pak se 4 shtresa, me jetëgjatësi jo më pak se 10 vjet.

 

Këtë patentë do të mund ta marrin të gjithë ata që aplikojnë për herë të parë dhe ata, të cilëve ju ka skaduar afati.Shtp nkatrrorat mposhte per ta shiquar vidon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *