Moti shumë i ftoftë dhe me borë, këta ushqejnë kafshët të cilat kanë nevojë për mbijetesë

Lajme

Dy persona nga Kamenica ne këtë mot të ftohtë dhe me borë kanë dalur në male për te shpërndarë

 

 

 

 

ushqim për kafshet e egra që jetojnë aty, në menyrë që të mbijetojnë sa më lehtë në këtë ftoftë.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *