Mundesi shum e mir për të rinjetë që deshirojn te punojn në Gjermani oferta perms një kompanie Kosovare

Lajme

Mundesi shum e mir për të rinjetë që deshirojn te punojn në Gjermani oferta perms një kompanie Kosovare.

“Është një mundësi e mirë për të gjithë te rinjet qe deshiroj te shkojn ne gjermoni”, tha ajo. Sipas saj që nga viti 2019 e deri sot gjithsejtë 500 kosovarë të fushave të studimit si: gazetari, ekonomi, shkenca kompjuterike, inxhinieri, ndërtimtari etj, kanë përfituar bursën për praktike 3-6 muaj në kompani të ndryshme në Gjermani. “Aplikimi ka filluar me 05.10. dhe vazhdon deri me ”, tha ajo.

Loshaj, tha se programi mbulon të gjitha shpenzimet nga qeveria gjermane. “Ka interesim të madh për të përfituar nga kjo mundësi që jep Gjermani”, tha ajo. Ja ku mundeni te aplikoni permes interneti shtp nhapxerat dhe aplikoni.

Ndryshe programi për “Internship të Biznesit gjerman për vendet e Ballkanit Perëndimor”, ka disa kushte që duhet plotësuar për të fituar këtë mundësi për të kryer praktikën në Gjermani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *