Naim Abazi i bie pishman: I kërkon falje publike Halil Kastratit, ka disa fjalë për të

Lajme

Mirëpo, Abazi ka vendosur t’i kërkojë falje publikisht Kastratit, madje e ka quajtur atë një njeri “gjigand”.

“Mos keqkuptoni asgjë se nuk kemi asgje, as nuk kemi pas kundër Halil Kastrati dhe punës së tij gjigande”, ka thënë ai.

Tutje, këngëtari ka kërkuar falje edhe për deklaratat e tij mbi mbulesën e grave myslimane.

“Kërkoj falje ndaj çdo kujt që është prekur nga deklaratat e mija mbi mbulesën, sepse une kam edhe familjar me mbulesë”, ka shtuar ai tutje.

Ndryshe, në një intervistë për një medium, Abazi ditë më parë ka thënë se mbulesa nuk është e jona, por e arabëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *