Naim Abazi reagon sërish për Halil Kastratin: Jep një sqarim dhe një paralajmërim

Lajme

Këngëtari nga Kosova, Naim Abazi është tentuar të sqarohet në lidhje me deklarimin e tij për humanistin Halil Kastrati, për të cilin ka deklaruar disa ditë më parë se “ndërton shtëpi me paratë e të tjerëve”.

Në një reagim në rrjetin social Facebook, një ditë pas publikimit të intervistës ku ai foli për Halil Kastratin, Abazi ka thënë se udhëheqësi i shoqatës humanitare “Jetimat e Ballkanit” bën vepra të mëdha, por nuk ka harruar të shtojë se këto vepra i bën me ndihmën e “donacioneve që i jep ky popull”.Ja dhe V!.deon nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *