Në Autobus urban:një Femra pa pak marrje i prek org.. gjenital shoferit dhe

Lajme

Që të ndodhin skena të nxehta në sy të publikut, në mes të rrugës dhe ambienteve të tjera në qytet, nuk është më çudi.

Rastet ka qenë të shumta, e veçanërisht gjatë temperaturave të nxehta, që njerëzve u lëvizin hormont dhe nuk e kontrollojnë dot veten.

Por një rast skan , daloz është shënuar në një autobus të transportit publik në kryeqytet. Shoferi i cili e ka të ndaluar për të folur në telefon, për të folur me pasagjerët apo konsumuar cigare, ka bërë një gjest të paprecedentë.

Jo vetëm një veprim aspak etik, por edhe që vë në rrezik jetën e pasagjerëve me shpërqendrime të tilla. Shoferi është filmuar nga një pasagjer, teksa mban pranë vetes një vajzë të re, të cilës i merr dorën duke e vendosur në organin e tij gjn,ital. E gjitha kjo ndodh teksa autobusi është në lëvizje në itinerarin e caktuar për qarkullim në..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *