Ne populli serb jemi popull i felliqur Ja qka thot kjo vajzë serbe per djemet Shqiptar, ka befasura te gjithë

Lajme

Letra e botuar dje në mediat botërore, ku i kërkonte popullit serb të reflektonte mbi marrëdhëniet me shqiptarët dhe premtonte një marrëveshje me Kosovën, u komentua si një kthesë e fortë e politikës serbe.

ShkodraNews publikon të plotë letrën e një serbe dedikuar mikut të tij shqiptar publikisht në facebook. Letra është një impresion i tij pas vizitës në Shkodër dhe bisedës me djalin…Ne, populli serb jemi popull i felliqur. Ja dhe pamet nvazhdym shtp per ti shiquar tjerat!

Letra e presidentit serb Aleksandër Vuçiç e botuar dje në mediat botërore, ku i kërkonte popullit serb të reflektonte mbi marrë ,hëniet me shqiptarët dhe premtonte një marrëveshje me Kosovën, u komentua si një kthesë e fortë e politkës serbe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *