Në Prizren lindet foshnja me dhëmb në gojë

Lajme

Është e zakonshme që një fëmijë të lind pa dhëmbë, ndërsa deri te dalja e tyre fëmijët kalojnë nëpërmjet një procesi tejet delikat të përcjellur me temperaturë e dhimbje.
Por kështu nuk ka ndodhur me Amelia Krasniqin nga Prizreni, shkruan 04 Online.

Amelia ka lindur me 7 janar të këtij viti, dhe lindja e saj ka qenë normale, ndërsa ka befasuar mjekët, nënën, babain dhe të gjithë familjen e saj.

Besoni ose jo, Amelia ka lindur me një dhëmbë. Tashmë Amelia ka vetëm 10 ditë jetë, ndërsa dhëmbi është në proces normal të rritjes.

Mbase nuk ka të dhëna për fëmijë të tjerë në Prizren që të kenë lindur me dhëmbë, apo Amelia mund të jetë fëmiu i parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *