Nëna e paguan një kujdestare per ta ushqyer djalin 4 vjeçar të semurë por ajo qfar i bën femijes shikon çka ndohi..

Lajme

Nëna e paguan një kujdestare per ta ushqyer djalin 4 vjeçar të senure por ajo qfar i bën femijes shikon çka ndodi.

Tash koha dinamike dhe thuajse te gjith jemi ne pun dh te gjithve ju duhet dikush qe te kujdeset per femijet por nje rat qe u bë publike ka shokuar te gjith.

 

Djaloshi 4 vjeçar, vuan nga sind roma Dovn epilepcia dhe një semudje të zemrës, që nënkupton se atij i duhet kujdes

Fal zotit qe ajo kishte kammera ne shtepi dhe pa gjithqka por Nena u shokua sa po shikonte nga kameraa dhe me shpejtesi te madhe ngan drejt shtepis dhe fillon te qaj kur arrit tek femija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *