Nëna Kosovare lind fëmijen pas 10 vitesh martës, Zoti ju begatoftë ju që më uroni

Lajme

Një Nenë Kosovare ka lindur fëmijen pas 10 vitesh martese ne spitalin shtetërore, ndërsa ajo ka një kërkesë për te gjithë Kosovaret qe te luten për te dhe fëmijët e saj, ndërsa ka falënderuar shtetin për kujdesen e mire ndaj saj dhe fëmije.

 

 

“Gjithçka ka shkua ne rregull, jam e lumtur për kujdesin nga mjeket për mua dhe beben time, jam shumë shumë e lumtur”

“Shpresoj qe te gjithë Shqiptaret po luten për mua dhe beben, është ndjenje e mrekullueshme.”Ndiqeni pamet nvazhdym.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *