Nervozohet keq Mihrije Braha: O njerëz te poshtër, mos na shtini se na dimë edhe ndryshe, e lajm Kosovën krejt

Lajme

Mihrije Braha gruaja e këngëtarit te njohur Naim Abazit ka deklaruar pas etiketimeve te ndryshme nga mediat dhe qytetaret e Kosovës kur bashkëshorti Abazi ven ne dyshim punën e humanistit te madh shqiptar Halil Kastratit.

 

“O njerëz te posht.er, ai nuk e ka kesh punën e Hoxhës ai veq ka thëne diçka çka ia merr mendja, edhe ne duhet me u pajtu me ate muhabet”

“Nuk me intereson se çka është duke ndodh, e dimë veten ne se çfarë jemi, dojm me ik prej keti vendi te keq, shti hapë.seren me poshtë per videon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *