Nervozohet Naim Abazi: Në Kuran nuk shkruan që hoxha s’bon me festu ditëlindjen me muzikë…

Lajme

Këngëtari Naim Abazi ka folur për festën e shumë përfolur për ditëlindje që e pati hoxha i njohur nga Shkupi, Sylejman Rexhepi apo siç njihet ‘reisul ulema’ – raporton Periskopi.

 

Abazi ka thënë se në Kuran e askund tjetër nuk shkruan se hoxha nuk duhet të festojë ditëlindjen.

 

 

Madje, pse të mos ketë edhe muzikë në atë festë – thotë këngëtari nga Kosova.ja dhe V!/deo nvazhdum tlajmit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *