Nervozohet Ramush Haradinaj, tregon hapur se kujt i tha “qenef” mashkull – “Po kujt ja

Lajme

Kryeministri Ramush Haradinaj ka dhëne një deklaratë për kohavision ku tregon për ngjarjen e 11-vjetorit te pavarësisë se Kosovës, ku media kapen Haradinajn te revoltuar pas fjalimit te Kadri Veselit ne foltoren e Kuvendit.Ja Dhe V:!deo nvazhdum tlajmit.

“Na jemi marr vesh, qe unë me fol ne foltore, ai me fol aty ku është e presidenti me fol atje te vendi, po nuk e ka respektua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *