Nga Çfarë Sëmundje Vuan Edi Rama, Mjeku Kinez Zbulon Sekretin

Lajme

Në gushtin e vitit 2017 publiku shqiptar do të mësonte për sëmundjen e Edi Ramës. Ishte mjeku kinez, Wu Junming i cili do të nxirrte pa dashje sëmundjen e kryeministrit.

“Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka probleme me mesin.

Ai kishte provuar shumë trajtime mjekësore në spitale të tjera, por pa rezultate të dukshme.

Ai erdhi tek unë për trajtim dhe konkretisht iu nënshtrua 5 trajtimeve në klinikën time, duke përfshirë akupunkturën dhe masazhin”, tha në atë kohë mjeku kinez,Wu Junming. JA DHE v!.deo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *