Nuk mund ta imagjinoni, por kaq kushtoj velloja e rejes së Remzie Osmanit

Lajme

Remzie Osmani, sot po e marton djalin. Hamza dhe Gëzimja sot po i japin fund beqarisë duke e kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë, shkruan Gazeta NewBorn.

Atmosferë po bëhet në familjen Osmani në Mushtisht. Tashmë atje po këndojnë e po vallëzojnë të afërmit e Remzie Osamit.

Tashmë brenda restaurantit janë futur nusja dhe dhëndrri, ata janë kënduar nga vajzat e dasmës, e më pas edhe nga Nexhat Osmani, tranemeton Gazeta NewBorn.Shtp nhapc,erat tpashtme per pamet.

E velloja e rejes së Remzie Osmanit është bërë me porosi dhe ka një kosto të kushtueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *