Para 20 vite më parë u kthye nga Gjermania për të luftuar në Kosovë. Tani, prapë i duhet të marrë rrugën e mërgimit

Lajme

Para 20 vite më parë u kthye nga Gjermania për të luftuar në Kosovë. Tani, prapë i duhet të marrë rrugën e mërgimit

Ish-luftëtari i UÇK’së Nesret Spahiu, ka bërë një postim emocionues në prifilin e tij në facebook, raporton Korrespodenti.

Ai tregon se 20 vite më parë kishtë lënë Gjermaninë për t’iu bashkuar luftës çlirimtare në Kosovë, tani 20 vite më pas, prapë i është dashur të marrë rrugën e mërgimit për ta mbajtur familjen.Ja dhe pamet nvazhdum.

“Tash 20 vite u bënë kur unë u ktheva nga Gjermania. Për çlirimin e Kosovës. E mendova se një ditë do të bëhet mirë, por kjo kishte qenë e kotë. Prapë po duhet me e marrë rrugën e mërgimit e me lan vendlindjen dhe familjen. Për një jetë më të mirë”, ka shkruar ish-luftëtari i UÇK’së Nesret Spahiu, në profilin e tij në facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *