Paralajmërimet për vërshime që alarmuan Kosovën, Tahirsylaj sqaron a ka kaluar rreziku

Lajme

Eksperti i Meteorologjisë Sylë Tahirsylaj, ka thënë se në Kosovë nuk ka vend për shqetësime nga vërshimet e mundshme nga të reshurat.

Ndonëse u shpërndanë informacionet dhe u krijua lloj paniku se mund të ketë pasoja nga të reshurat e shiut, Tahirsylaj pohoi se pati një të mirë pasi ngriti mekanizmat për tu përgatitur në lidhje.

“Informata e tillë ka ngritur mekanizmat për tu përgatitur në lidhje me vërshimet dhe të reshurat.Shtpni nhapcerrat tpshme per ti shiuar vidon dhe pamet.

 

“Jo nuk duhet të shqetësohen qytetarët pasi jemi në stinën e pranverës dhe atmosfera aktualisht po ndikohet nga klima mesdhetare”.

“E mira është se varësit nga cili rajon vijnë erërat, ato kompenzohen dhe vijnë reshjet, ajri si ai nuk ka peshë të rrotullimit. Është begati klima e territorit të vendit tonë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *