Patrisi shkon mysafir te Roberti, por ja si e pret Rene atë

Lajme

Patris dhe Robert Berisha janë dy vëllezërit muzikantë e që në publik e në media janë përfolur shumë sidomos në këto muajt e fundit.

Ata kanë pasur një mosmarrveshje në mes vete, dhe kjo për faktin se gruaja e Patrisit, Tuna, nuk flet me Robertin e Norë, përcjell

U përfol shumë që ata të dy nuk flasin më me njëri-tjetrin.

Mirëpo, sot Roberti ka postuar një video ku shihet se i ka ardhë vëllai në shtëpi, e Rene e ka pritur atë me muzikë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *