PDK: Gjykata Speciale, Është Një E Re E Zezë Mbi Kosovën

Lajme

Partia Demokratike e Kosovës ka reaguar pas nisjes së Sami Lushtakut e Rrustem Mustafës për në Hagë.

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) përmes një njoftimi për media ka reaguar pas nisjes për në Hagë të Sami Lushtakut e Rrustem Mustafës i njohur si Remi.

PDK ka thënë se beson përjetësisht në kauzën e drejtë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në njerëzit e saj, të cilët ishin të gatshëm të japin gjithçka nga vetja e tyre, për lirinë e popullit, për shtetin e Kosovës.

Sipas PDK-së, nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa dhe kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku edhe sot iu përgjigjen ftesave të drejtësisë, për të dëshmuar mbi luftën e drejtë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Tutje PDK-ja ka vlerësuar se kjo është beteja e radhës e përkohshme e UÇK-së.

“Gjykata Speciale, është një e re e zezë mbi Kosovën, por është e përkohshme dhe beteja e radhës që do ta fitojë Ushtria Çlirimtare e Kosovës”, thuhet në njoftimin e PDK-së.

Njoftimi i plotë pa ndërhyrje:

Partia Demokratike e Kosovës, beson përjetësisht në kauzën e drejtë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në njerëzit e saj, të cilët ishin të gatshëm të japin gjithçka nga vetja e tyre, për lirinë e popullit, për shtetin e Kosovës.

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Rrustem Mustafa dhe kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku edhe sot iu përgjigjen ftesave të drejtësisë, për të dëshmuar mbi luftën e drejtë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *