0 Comments

Supa me mish viçi është një nga gjellët e parapëlqyera në të gjithë Tajvanin.

Ju do të paguani rreth 6 dollarë për një tas në shumicën e restoranteve në Taipei.

Por duhet të keni në xhep patjetër rreth 400 $ për të provuar supën elitare me mish e cila kushton 321 dollarë për në Niu Ba Ba.

Po, 321 $ tasi i supës.

Pse kjo supë është kaq e shtrenjtë? E pra, për të gjithë fillestarët duhet të mësojnë se është përgatitur me një fileto viçi të një cilësie shumë të lartë.

Ka edhe raste të tjera për të gjithë skeptikët, një supë me makarona me një çmim prej 160 $ ??një tas dhe një version klasik që shkon poshtë 20 dollarëve.

Ndërkohë që restoranti ka çmime fikse tani, dikur ka pasur një kohë kur klientët mund të paguanin çdo gjë që dëshironin për supë. Një restorant madje një vakte e ofronte me një çmim prej 1000 $ kështu që 321 $ është një vlerë më se e pranueshme.

Author

perparimks1994@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: