Reagon Berat Buzhala Pas Halil Kastratit Kritikon Edhe Simpatizantët E Halilit Duke I Thënë Se Ata Nuk Dinë Të

Lajme

Pas Flaka Surroit, edhe gazetari i njohur Berat Buzhala ka nxitur mjaft debat, pasi dha mendimin e tij në lidhje me humanistin tashmë të njohur Halil Kastrati.

 

Ai ka thenë se Kastratit i pëlqen dalja para kamereva, dhe se nuk beson në organizator humaniPas kesaj, Buzhala ka berë edhe një postim tjetër në Facebook, ku ka thenë se mesazhet që po i vinë janë me gabime të tmerrshme drejtshkrimore, transmeton FishMedia shtup me poshte mb foto ndiqni pamjet…tar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *