RINA DHE FIFI NË KONFLIKT – MËSONI MË SHUMË SE ÇFARË KA PËR TË THËNË KËNGËTARJA

Lajme

Filloreta Raci, e cila njihet nga të gjithë si Fifi është një nga këngëtaret më në zë për momentin.
Së fundmi, Fifi ka folur në lidhje me konfiktin që ka pasur me reperen Rina. Ka qenë fansat e saj, ata që e kanë pyetur Fifin në lidhje me këtë konflikti.

Dhe ajo është përgjigjur kështu me anë të një postimi në rrjetet sociale:

“Që të sqarohem një herë e mirë. Unë nuk jam kundër askujt si individ. Kurrë nuk kam qenë. Unë jam kundër gjërave të shtirura. Aty të ‘kërcej në qafë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *