ROZE Naim Abazi i kërkon falje publike Halil Kastratit, këto janë fjalët e tij

Lajme

Naim Abazi reagon pas deklaratës qe e ka bërë në një emision në lidhje me Halil Kastratin.

Ai në një video, kërkon falje publike për të gjithë ata që janë shqetësuar, apo janë ndier të fyer me dy me dy deklaratën e tij për humanistin Halil Kastrati.

Halil Kastrati i nderuar, dhe shoqata ‘Jetimat e ballkanit’ kanë ndërtuar dhe po ndërtojn me mijëra shtëpi.ja dhe V:!deo nvazhdum tlajmit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *