Rrëfim rreqethes i nje babai shqiptar… punon 20 ore ne dite per te mbajtur gjalle 3 femijet e tij

Lajme

Edhe kafshët kur bie shi mundohen të gjejnë strehë, por ky baba i tre fëmijëve del nga ajo që zorr se mund të quhet shtëpi, për të fjetur jashtë në të ftohtë.

Petriti nuk e detyron njeri të flejë i mbështjellë në plastmas. Ai del vetë, që t’i lirojë atë pak hapësirë 3 fëmijëve dhe gruas së tij. Në skamje mesa duket dikush duhet të marrë dhe riskun më të madh.Ja dhe pamet nvazhdm shtp per ti shiquar ato.

Kjo është vetëm një copëz e historisë së familjes Saraçi, e cila jeton në fshatin Karbunarë të Lushnjes. Të gjitha copëzat e tjera janë akoma dhe më të rënda, dramatike, tragjike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *