‘Serbët Nuk I Zë Gjumi Për Ardhjen E Putinit’, Nisin Përgatitjet Tri Ditë Përpara

Lajme

Më 17 janar pritet që presidenti rus, Vladimir Putin të arrijë në Serbi.

Edhe pse programi i vizitës së Putin-it nuk u publikua, nga njoftimet e mëparshme u theksua se gjatë vizitës së tij në shtetin serb do të nënshkruhen më shumë se 20 marrëveshje bashkëpunimi dypalëshe.

Poashtu do të diskutohet fusha e energjisë, infrastrukturës dhe inovacionit.

Ndër të tjerash në mediat serbe u raportua se atë do e presin më shumë se 70 mijë njerëz.

Edhe pse është mjaft herët, në Serbi tashmë ka nisur edhe organizimi i pritjes për të. realizuar në hyrje të Beogradit ku shihen edhe përgatitjet që kanë nisur për të pritur presidenti e Rusisë, Putin.

Shumë shtylla elektrike tashmë kanë elemente që simbolizojnë flamurin e shteti rus. Pjesëmarrësit për pritjen e Putin-it u paralajmërua se do të mblidhen në Sheshin kryesor dhe bashkë do të vazhdojnë drejt Tempullit të Shën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *