Shkrimi për djaloshin nga Drenica i cili po bën xhiro në rrjetet sociale, ja çka thuhet për të

Lajme

Kjo video “A bon me fol” për shumë persona është qesharake!

Nuk po e shoh të arsyeshme që këtë gjest të këtij djaloshit ta bëjnë shumë qesharake njerëzit prapa tastierës!
Por vetëm mendoni një gjë, nëse ky djali e ka qëndrueshmërinë e dobët ndaj këtyre portaleve dhe njerëzve që po i bëjnë këto përqeshje te pa nevojshme mund ta dërgojnë edhe deri

Mendoni pak o njerëz! Ky djalosh i ri, ka pas entuziazmin për të folur para kamerave, kurse disa njerëz mezi i presin këto momente që t’i postojnë në faqet ose profilet e tyre dhe të luajnë me ndjenjat e njerëzve, për një pëlqim ose një koment ja pamjet nvazhdum i keni tgjithat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *