Shoferi që shkaktoi asidentin në Gjilan rrefen për herë të parë minutat e temerrit

Lajme

Deklarata e shoferit të kamionit.

T7 ka siguruar deklaratën e shoferit, Mustaf Avdija i cili shkaktoi asidentin në Gjilan

Nuk i punoi sistemi i frenimit.

Kjo shk,akto rremujë në qytetin e Gjilanit muajin e kaluar.

Shoferi i kamionit Mustaf Avdija në pamundësi për ta ndalur kamionin e goditi Qerim Cocajn, i cili hubi jetn dhe lëndoj shumë persona të tjerë.

T7 ka siguruar deklaratën e shoferit i cili ka treguar para hetueseve se si ju kishte prishur sistemi i frenimit. Shtp nha,pcerat tpshme per ta shiqur v!,deon

“Isha duke qarkulluar në rrugën “Idriz Seferi” ku jam ndalur te ‘’Geti’’ market dhe te pemë-shitësi Mentori ku kam shkarkuar në dy vendet, kam lanë nga dy paleta me ujë, pastaj kam vazhduar rrugën në drejtim të qendrës së Gjilanit, kam tentuar të frenoj shkaku i kolonës së automjeteve dhe në momentin që e kam shtypur padalën e frenave, nuk më ka funksionuar sistemi i frenimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *