Shqiptarja nga Kosova rrefen tme rrin që përjetoi në Siri: Shkova beqare, u ktheva me tre fëmijë

Lajme

Kjo është historia e shkurtër e njërës prej grave që u kthye në Kosovë nga Siria, e cila ishte bindur nga disa vajza për “të mirat” që e presin në Siri, por pasi shkoi atje u ballafaqua me realitetin e tmerrshëm.

 

Një femër kosovare, e cila është pjesë e grupit të fundit të të kthyerve muajin e kaluar nga Siria në Kosovë, ishte rekrutuar para katër vjetëve nga disa vajza kosovare për t’iu bashkëngjitur organizatës terriste ISIS.

 

Atje shkoi si beqare dhe më pas u martua e lindi tre fëmijë brenda katër vjetëve. Ja dhe vidon nvazhdm shtpni  hapcerrat per ti shiquar tgjithat

Kjo histori e shkurtër e njërës prej grave që u kthye nga Siria, është bërë e ditur nga avokatja e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *