Skena e pabesueshme! Nëna fut djalin e saj në lavatrice…

Lajme

Një nënë e re e cila fotografoi djalin e saj në makinë të rrobave dhe u filmua duke e hedhur atë në tokë sikur të ishte një kukull, është duke u hetuar nga policia.

Për Courtney Sewart, nënën që e keqtrajtoi djalin e saj 2 vjeç e gjysmë Caleb, që vuan nga Sindromi Daun, u raportua në Daily Record.Stewart postoi në Facebook një fotografi të foshnjës ku shihej brenda makinës së rrobave. Ja pamet nvazhdym shtp per ti par ato.

 

Pas kësaj, ajo u paraqit në një televizion dhe kërkoi falje për veprimet e saj. Ajo tha se gabimi më i madh ishte që e postoi fotografinë në Facebook. Gjatë intervistës në TV, ajo tha: “Çdo ditë bëj gabime si nënë, çdo ditë, të gjithë bëjnë, dhe mësoj nga këto gabime çdo ditë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *