Sot kryeministër, por ja si dukej Ramush Haradinaj kur ishte 13 vjeç

Lajme

Kryeministri Ramush Haradinaj ka vite që është pjesë e politikës. Foto e vitit 1982 e shfaq Haradinajn në shkollën e Izniqit.

“Në këtë foto, Kryeministri Ramush Haradinaj (nga e majta) Afrim Hamzaj (arsimtar – tani veteran i arsimit) dhe Milazim Mushkolaj (tani inxhiner i elektronikes)Image result for ramush haradinaj

Foto e bërë në shkollën e Irzniqit, ne vitin 1982, atëherë kur Kryeministri Haradinaj ishte në klasën e 7-të.Së bashku me Haradinajn në fotografi janë Afrim Hamza dhe Milazim Mushkolaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *