Surroi:Halil Kastrati nuk është duke bërë bamirësi, por reklamë për

Lajme

Publicistja, Flaka Surroi indirekt i ka dhënë goditjen më të rëndë deri më tani humanistit, Halil Kastrati, raporton Gazeta Blic.

Ajo përmes një statusi në Facebook, pa përmendur emra, ka shkruar se kurrfarë bamirësie nuk është ajo e cila përcillet me kamera e komunikata për shtyp.

Ka shkruar se kjo që po bëhet, nuk është asgjë tjetër veçse keqpërdorim i atyre, që për fat të keq, kanë nevojë që dikush t’iu ndihmojë që të mbijetojnë

“Kurrfarë bamirësie nuk është ajo të cilën e përcjellin kamerat dhe kumtesat për shtyp. Është, për më tepër, keqpërdorim i atyre, që për fat të keq, kanë nevojë që dikush t’iu ndihmojë që të mbijetojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *