Të gjithë përkrahën Jonidën në Eurovizion, por Adelina shokon me veprimin e saj

Lajme

Mbrëmjen e djeshme këngëtarja shqiptare Jonida Maliqi këndoi në skenën e gjysmëfinales së dytë të Eurovizion këngën ‘Ktheju Tokës’. Ajo shkëlqeu me performancën e saj, ndërkohë që u kualifikua edhe për në finale e madhe.

Mirëpo, ndërkohë që shumë këngëtar dhe personazhe të njohur e përkrahën Jonidën dhe vazhdimisht kanë publikuar foto dhe video nga performanca e saj, këngëtarja Adelina Tahiri ka habit fansat teksa ka dal në përkrahje të përfaqësuesve të Maqedonisë. Ja dhe Vido nvazhdm shtp per ti shiquar tgjithat detajet dhe pamet!

Të gjithë përkrahën Jonidën në Eurovizion, por Adelina shokon me veprimin e saj

Mbrëmjen e djeshme këngëtarja shqiptare Jonida Maliqi këndoi në skenën e gjysmëfinales së dytë të Eurovizion këngën ‘Ktheju Tokës’. Ajo shkëlqeu me performancën e saj, ndërkohë që u kualifikua edhe për në finale e madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *