Tentoi të mbste veten nga varfëria, Elvis Naçi i premton banesë

Lajme

Pak ditë më parë ‘News24’ transmetoi një kronikë ku Entela Buzi, nëna e dy fëmijëve nga fshati Kallm i Fierit lutej e qante për një thes miell që t’u gatuante bukë të vegjëlve të saj. Mes lotësh e dhimbjes nga varfëria e madhe, Entela rrëfeu ka se ka tentuar të mbytet dy herë, por kanë qenë fëmijët që e kanë kthyer nga rruga.

Historia preku mbarë shqiptarët dhe nuk mund të mos prekte edhe Elvis Naçin, i cili bashkë me Sidrit Bejlerin e stafin e emisionit “Shqiptarët për Shqiptarët”, shkuan ta takojnë nënën e dy fëmijëve për të parë nga afër gjendjen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *