“Thaçit po i ngutet ndarja e Kosovës”

Lajme

Ai thotë se, lufta e tij, është pa parime dhe tërësisht kundërshtuese, pasi po shkelen dhe injorohen organet e shtetit

A e din z.Thaci!

Z. Hashim Thacit po i ngutet ndarja e Kosoves, gjë që po kritikon me një gjuhë shumë jo politike, kryesisht njerëzit e Qeverisë Haradinaj

Lufta e Z.Thaçit është pa parime dhe terësisht kundërkushtetuese. Kjo, për faktin se po shkelen dhe po injorohen tërësisht organet e shtetit, sikundër janë pushtetet e përcaktuara me Kushtetutë.

Çështjet e karakterit shtetëror nuk lejohet kursesi të shkruhen në faqet e rrjeteve sociale, sikundër po bënë z.Thaci tash e shumë kohë. Kështu bëri edhe kur doli me idenë se disa njerëz me vendime populiste në emër të taksës po e rrezikojnë shtetin e Kosovës, duke dalur kundër SHBA-ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *