Tiranës i shtohet një kënd i ri lojërash në rrugën “Vangjush Furxhi”

Lajme

Në këtë fillimviti, kryeqytetit i është shtuar një tjetër kënd lojërash.

Brenda një kohe të shkurtër, falë investimit të Bashkisë së Tiranës për përmirësimin e infrastrukturës në Njësinë Nr.10, fëmijët e kësaj zone do të kenë tashmë një hapësirë të re argëtimi.

Minikëndi i lojërave në rrugën “Vangjush Furxhi”, pas ish-Ekspozitës, i ka dhënë ngjyra të reja një zone, e cila deri dje ishte e mbuluar nga shkurret dhe ishte zaptuar me gardhe.

Hapësira e transformuar do të mikpresë jo vetëm fëmijët, por edhe gjithë komunitetin përreth.

Këndi është pajisur me module të ndryshme lojërash për fëmijët, stola dhe kosha të rinj, ndërsa gjelbërimi përreth i jep një pamje komplet të ndryshuar kësaj hapësire mes pallateve të Njësisë Administrative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *