Tjetër ska ndal, shqiptarja ia merr 200 mijë franga zvicranëve

Lajme

Një mjeke e rreme nga kantoni i Schaffhausen ia ka marrë nga xhepi mbi 200.000 franga Georg G. Por ai nuk është e vetme.

Në mantelin e saj të bardhë dhe me një stetoskop rreth qafës, Imera  36 vjeçare shfaqet në llogarinë e saj në Facebook. Një tjetër foto tregon zeshkanen e bukur me prejardhje nga Kosova para një kabineti me ilaçe. Në një foto ajo paraqet një raft plot me libra mjekësorë të kirgjisë, anatomisë, gjinekologjisë dhe ambu, lancës. Një portal shqiptar i lajmeve i dedikoi gjithashtu një portret “doktoreshës I”.

Por Imera I. nuk është një mjeke e vërtetë. Përkundrazi, ajo thuhet se ka mashtruar disa fqinjë dhe të njohur tjerë duke u paraqitur si një mjeke që ka nevojë për para, raporton “20 minuten. Shti nhapcerrat qe shifni tpshme per pame dhe vidon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *