Trump “selam” Shqiptarëve të Kosovës,

Lajme

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka gjetur kohë të komentojë situatën në Kosovë. Ai në një intervistë dhënë për korrespodentin tonë në Uashington, ka folur në lidhje me Problemet e Kosoves me Europen, madje ka pasur edhe porosi për votuesit kosovarë.

“Jam i çuditur paksa më zgjedhjet në Kosovë. Më lanë përshtypje koalicionet e fundit sepse duket disi si gjatë kohës së luftës dhe mënjeherë pas luftës. Në njërën anë njerëz të luftës e njërën anë ata që ishin skeptik për luftën. Situatën e ndryshon vetëm ajo Vetëvendosja që duken interesant. Kam dëgjuar për ta dhe kam përshtypjen se janë paksa të veçantë”, ka thënë Presidenti i ShBA’ve.nhapxeren tposhtme shtup per v!.deon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *