U martua Linda Morina. Mahnitë me bukuri

Lajme

Emri i Linda Morinës nuk është më i panjohur si në vend ashtu edhe në diasporë.

Edhe pse vazhdon të ofendohet dhe të kritikohet nga të tjerët, veprimet e saj nuk po kanë të ndalur të cilat i ka vend e pa vend.

Iu është ngjitur skenës papritur dhe tani është shumë e famshme falë gjesteve të saj të pahijshme e që ndonjëherë nuk i kanë munguar as skandalet.

Pra, Linda si Lindë një kohë ishte më e përfolura e faqeve rozë, ku padyshim ia kanë pa hajrin dhe portalet duke ua shtuar ndjekësit e shumtë gjithnjë e më shumë.Ja Dhe Vidon nvazhdm shtp per ti shiquar tgjithat pamet.

 

Në fakt po vazhdon me të njëjtin ritëm, të cilën herë pas here e shohim të vijë me ndryshime të papritura, e që me këtë të fundit vërtetë që befasoi duke lënë gojëhapur të gjithë.

Sikur të jetë fejuar apo martuar sepse në imazhin e fundit mezi njihet nga ndryshimi e që nuk dihet kush e bëri të ndryshojë kaq shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *