0 Comments

Teksa u fol për një ndarje mes Kejda Ajazit, vajzës së ish- ministres Majlinda Bregu dhe Erik Fullanit, djalit të ish- Guvernatorit të Bankës, Ardian Fullanit, ka ardhur edhe një reagim prej tyre.

Kejda hedh poshtë të gjitha aludimet duke postuar një foto e përqafuar me Erik Fullanin.

“P.s:Hera e fundit që adresoj diçka që kam zgjedhur të mbaj private. Para se të postoni lajme çfarëdo qofshin, sigurohuni që të jenë të vërteta,“- shkruan ajo.

Author

perparimks1994@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: