Urime Kosovë”, Haradinaj jep lajmin e madh për liberalizimin e vizave

Lajme

 

Kryeministri i Republikës së Kosovës duke iu referuar një shkrimi që është bërë në gazetën gjermane Frankurter Allgemein, ka njoftuar përmes një postimi në llogarinë e tij Facebook se Gjermania konfirmon mbështetjen e Kosovës në liberalizimin e vizave.

Tutje kryeministri ka thënë se Kosova ka krijuar ekipin e saj për të bashkëpunuar me Qeverinë gjermane, që ky proces të finalizohet sa më parë.

shtyp ne reklam per me shum detaje

 

Gjermania edhe njëherë konfirmon mbështetjen e Kosovës për liberalizimin e vizave.

Në publikimin e radhës të FAZ, theksohet mbështetja e Ministrit të Brendshëm të Gjermanisë, Seehofer për procesin e liberalizimit të vizave, duke e konsideruar të justifikueshme kërkesën e kosovarëve për të lëvizur të lirë dhe duke këmbëngulur që Kosova përmbushë kriteret e nevojshme për këtë proces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *