URIME KOSOVE: Ja kush është arreestuar vetëm disa minuta me parë ne Gjilan

Lajme

Serbia vazhdon të tentojë që përmes njerëzve të infiltruar në Kosovë të ndikojë si tek serbët e Kosovës po ashtu edhe të nxis tensione në vendin tonë.

Së fundi, një serb, pjesëtarë i sigurimit shtetëror të Serbisë (BIA) është arreestuar në Gjilan.

Media merr vesh së bëhet fjalë për Srba Antiq, pjesëtar i BIA-s i cili akuzohet për sulm kundër Rendit Kushtetues të Kosovës, shtyp me posht per videon.

Burimet tona bëjnë të ditur se Antiqit i është zënë edhe një revole, ndërsa është paraqitur rrejshëm si kryetar i Organizatës “Diabeti”.

“Antiqiti i është zënë revolja e mbulur me ilaçe, duke u munduar ta fshehë”, thonë burimet.

Antiqit në ditën e pavarësisë së Kosovës, 17 shkurt, i është caktuar masa e paraburgimit prej 1 muaji.

Arreestimin e tij dhe caktimin e paraburgimit prej 1 muaj, për Ballkani.info e ka konfirmuar edhe Gjykata Themelore në Gjilan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *