Vajza e Van Damme: Dua të vizitoj Shqipërinë se atje ka meshkuj te ashper.…

Lajme

Bianca është vajza e aktorit të famshëm Jean-Claude Van Damme, me filmat e të cilit shumë prej shqiptarëve janë rritur. Ajo kërkon të ecë në gjurmët e të atit, por pranon se diçka e tillë nuk është e lehtë.

Në një intervistë për revistën “Class”, Bianca shprehet se po lufton me bipolaritetin dhe depresionin si dhe ka shfaqur dëshiron të vizitojë edhe Shqipërinë.Ja pamet nvazhdm

Ne pyetjen ke qenë ndonjëherë në Shqipëri? Çfarë mendimi ke për shqiptarët? ajo u pergjigje
Nuk kam qenë asnjëherë në Shqipëri, por do të doja ta vizitoja një ditë, atëherë do të mund t`

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *