Vali Corleone i del në krah Halil Kastratit e godet Naimin: O trullan ti edhe Mihrija mi keni lyp 1 milion euro për…

Lajme

Vali Corleone i del në krah Halil Kastratit e godet Naimin: O trullan ti edhe Mihrija mi keni lyp 1 milion euro për…

Këngëtari Naim Abazi në ‘Mirage’ ka folur edhe për hoxhën dhe humanistin Halil Kastrati.

Këngëtari Naim Abazi vjen me një intervistë ekskluzive në emisionin ‘Mirage’ aty ku flet për shuë të pathëna.

Abazi foli rreth karrierës së tij muzikore dhe asaj televizive, jetës private, por i ka thënë edhe disa fjalë për hoxhën dhe humanistin Halil Kastrati por ka reaguar Vali Corleone.Ja Dhe V!:deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *